Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Hairstyles summer 2012-Μεσαίου μήκους μαλλιά

Έχεις μεσαίου μήκους μαλλιά? Βρες το look που σου αρέσει από τα τελευταία top hairstyles για το καλοκαίρι και κάνε το δικό σου!

Πάλι θα μιλήσουμε για το ανανεωμένο wet look του 2012. Συνδυασμένο με μπούκλες, πιασμένα μαλλιά ή ίσια και ανέμελα, ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών και στις περισσότερες γυναίκες. Ένας μοναδικός τρόπος να βγεις έξω οποιαδήποτε ώρα και να δείχνεις 100% καλοκαιρινή και in fashion. Υιοθέτησε αυτό το στυλ όπως τα μοντέλα στις πασαρέλες και δε θα χάσεις!


,



,
Μαλλιά με μπούκλες. Τα μεσαίου μήκους μαλλιά είναι ιδανικά για κάθε γυναίκα και κολακεύουν πολύ το πρόσωπο. Όταν αυτό το μήκος συνδυάζεται με μπούκλες και κύματα, είναι άκρως γοητευτικό, ελκυστικά ενδιαφέρον και  προκλητικά σικ.
,

,
Μαλλιά ίσια ή με ελαφρύ σπάσιμο. Για όσες λατρεύετε τα ίσια μαλλιά και δεν τα αποχωρίζεστε εδώ θα βρείτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Η μόνη αλλαγή που ίσως χρειαστείς είναι στη γραμμή του κουρέματός σου ώστε τα μαλλιά σου να στρώνουν με ιδανικό τρόπο για το style που σου αρέσει.

,

Με φράντζα. Αν είσαι από τις τυχερές που η φράντζα σε κολακεύει, αυτό το καλοκαίρι μπορείς σίγουρα να την κρατήσεις. Θυμήσου μόνο ότι πρέπει να δώσεις στo style των μαλλιών σου μία νότα καλοκαιρινή! Σε αυτό, θα σε βοηθήσει το wet look ή το ανέμελο στυλ.


,
,



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου