Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Τα ριγέ επιστρέφουν στη μόδα


Το ριγέ είναι η πιο hot τάση της φετινής ανοιξιάτικης σεζόν. Δείτε οκτώ ριγέ κομμάτια που θα δώσουν ένα μοδάτο αέρα στην εμφάνισή σας. Η έντονη φαρδιά ρίγα, κυρίως σε μονόχρωμη παλέτα, για την άνοιξη που έφτασε και το καλοκαίρι που ακολουθεί, θα είναι το απόλυτο «must»!

Ριγέ αμάνικο τοπάκι

Τα μπλουζάκια αυτού του τύπου, είναι η πιο απαραίτητη λύση για το καθημερινό ντύσιμο. Μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με ένα ψιλοκάβαλο μεσάτο τζιν παντελόνι ή ακόμα και με μια χαριτωμένη μονόχρωμη μακριά φούστα

Πουκάμισο με κάθετες ρίγες
Εάν σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα νέο ριγέ πουκάμισο, μπορείς να δοκιμάσεις ένα με κάθετη ρίγα, αντί για την κλασική λύση με οριζόντιο σχέδιο. Οι κάθετες ρίγες είναι μια φρέσκια πρόταση που χαρακτηρίζει τη φετινή σεζόν. Θα το συνδυάσεις εύκολα με τζιν, με φούστες ή ακόμα και με σορτς. Επιπλέον αποτελεί την ιδανική λύση, φορεμένο μέσα από μονόχρωμα blazer.

Ριγέ φόρεμα
Τα ριγέ φορέματα, έχουν ήδη κάνει έντονη την παρουσία τους στις ανοιξιάτικες βιτρίνες δίνοντας μια χαρούμενη νότα από 60’s.
Μπορείς να δοκιμάσεις αυτά, που συνδυάζουν οριζόντιες ρίγες στον κορμό και κάθετες κάτω από τη μέση, ένα στιλ που παρουσίασε ο οίκος Dolce & Gabbana στην ανοιξιάτικη συλλογή του. Θα διαπιστώσεις ότι απογειώνουν τη θηλυκότητά σου!

Ριγέ φούστα

Η ριγέ φούστα θα είναι το κομμάτι που θα πρωταγωνιστήσει στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη. Η κάθετη ρίγα στη φούστα, δίνει ύψος και λεπταίνει τη σιλουέτα. Μπορείς εύκολα να τη συνδυάσεις από πάνω με ένα απλό λευκό t-shirt, για ένα σικάτο ναυτικό ντύσιμο.

Ριγέ jeans

Άλλο ένα ρούχο που χαρακτηρίζει τη φετινή μόδα. Στα καταστήματα θα βρεις πολλά funky τζιν με ρίγες, σε διάφορα χρώματα. Μπορείς να το φορέσεις με ένα τζιν πουκάμισο, σανδάλια ή ψιλοτάκουνες γόβες για πιο sixties εμφάνιση.

Ριγέ t-shirt

Το φαρδύ ριγέ t-shirt φέτος είναι must, κι αν θέλεις πραγματικά ν’ ακολουθήσεις τη μόδα, δεν θα πρέπει να λείψει από τη ντουλάπα σου. Είναι άνετο, εύκολο να το συνδυάσεις, και είναι πάντα στη μόδα. Το ασπρόμαυρο φυσικά για φέτος είναι η πρώτη επιλογή.

Ριγέ σακάκι
Το ριχτό ριγέ σακάκι είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να φρεσκάρεις φέτος την εμφάνισή σου. Είναι ένα έξυπνο και συνάμα κλασικό κομμάτι, που θα πλαισιώσει πολλές εμφανίσεις σου. Οι οίκοι Lanvin και Marc Jacobs το καθιέρωσαν στη φετινή μόδα.

Ριγέ παπούτσια

Τα ριγέ παπούτσια μπορεί να μην είναι και το πιο ευέλικτο είδος παπουτσιού, αλλά σίγουρα είναι μια πολύ fanny πινελιά που ειδικά φέτος δεν μπορεί να λείπει από την εμφάνισή σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου