Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Fashion Alert:Total White Look

To λευκό είναι ένα χρώμα που φοριέται πάρα πολύ κάθε καλοκαίρι. Φέτος όμως το άσπρο θα φορεθεί πιο πολύ από ποτέ όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε event της ζωής μας. Σε πάρτυ, στη δουλειά, σε βόλτες, σε διακοπές, σε επίσημα events…ΠΑ-ΝΤΟΥ! Οπότε προετοιμαστείτε γιατί αυτό το καλοκαίρι προστάζει total white look!!


Ποιοι σχεδιαστές το πρότειναν?

Η ερώτηση θα ήταν πιο εύκολη αν λέγαμε ποιοι δεν το πρότειναν, καθώς οι περισσότεροι σχεδιαστές λάνσαραν φέτος το total white look. Μερικοί από αυτούς ήταν..οι Louis Vuitton, Emilio Pucci, Jil Sander, Dolce & Gabbana, Giambattista Valli, Oscar de la Renta, Drie van Noten, Jason Wu, Vera Wang, Chloe, Celine, Adam, Jennh Packham, Paul Smith, Alberta Ferretti και πολλοί πολλοί άλλοι.


ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Προσωπικά λάτρεψα τις λευκές μάξι φούστες αλλά και οτιδήποτε σε λευκό και δαντέλα! Τολμήστε φέτος τη δαντέλα, μην τη φοβάστε. Αν δε νοιώθετε καλά να τη φοράτε με μπουστάκι ή μαγιό, τότε μπορείτε και με ένα λευκό ή μπεζ φανελάκι.Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου ωραίο!! Και φυσικά μη ξεχνάτε πως τα κοντά μπλουζάκια με έξω την κοιλιά έχουν κάνει δυναμικό comeback από πέρυσι..οπότε ξεκινήστε κοιλιακούς για να μπορέσετε και εσέις να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο λουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου