Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Οι τασεις της μοδας οπως τις ειδαμε στα OSCAR

Οι λατρεμένες σταρ έκαναν ό,τι καλύτερο και οι εμφανίσεις τους ήταν συνολικά άψογες.
Κάποιες σταρ κατάφεραν να είναι κλασικές και διαχρονικές στην εμφάνισή τους και άλλες έδειξαν τον πιο μοδάτο εαυτό τους.
Το μαύρο δίνει σιγουριά και  το στραφταλιζέ μαύρο χαρίζει λάμψη
Το μαύρο δίνει σιγουριά και
το στραφταλιζέ μαύρο χαρίζει λάμψη
Το λευκό του πάγου:
Το τίμησαν αρκετές σταρ με πρώτη και καλύτερη του Gwyneth Paltrow και την απλή μεν μοδάτη δε τουαλέτα του '' Tom Ford'' ενώ και η Ρούνεϊ Μάρα, το ''Κορίτσι με το τατουάζ'' ενέδωσε στο λευκό του πάγου με την εξώπλατη και ιδιαίτερη δημιουργία του οίκου ''Givenchy Haute Couture''! Στο ίδιο λευκό μοτίβο και η Μίλα Γιόβοβιτς με '' Elie Saab'' δημιουργία.
Τα διαμαντένια περιδέραια:
Ο ντραπέ ένας ώμος, γοητεύει!
Ο ντραπέ ένας ώμος, γοητεύει!
Το διαμαντένιο τσόκερ στο λαιμό είναι must
Το διαμαντένιο τσόκερ στο λαιμό είναι must
Οι γυναικάρες με τα κόκκινα!
Οι γυναικάρες με τα κόκκινα!
Όχι, δεν ήταν τα clutch τσαντάκια, τα πέδιλα ή τα πανάκριβα σκουλαρίκι που έκλεψαν την παράσταση σε σχέση με τα αξεσουάρ. Θριάμβευσαν τα διαμαντένια τσόκερ και η καρφίτσα "Fred Leighton" του 19ου αιώνα στη μέση της Μισέλ Γουίλιαμς.
Γυναικάρα με τα κόκκινα:
Το κόκκινο πάντα θύμιζε το παλιό καλό Χόλιγουντ. Έτσι, το τίμησαν δεόντως αρκετές σταρ στο κόκκινο χαλί. Πρώτη και καλύτερη η Νάταλι Πόρτμαν με την πουά κόκκινη τουαλέτα της του οίκου Dior, δημιουργία vintage του 1954. Το ίδιο εντυπωσιακή ήταν στα κόκκινα και η Έμα Στόουν και η σύζυγος του Κόλιν Φέρθ, Λίβια Τζιουτζιόλι (Livia Giuggioli).
Οι τουαλέτες με τον ντραπέ ένα ώμο:
Τα φορέματα με τον κλασικό ένα ώμο είναι παρελθόν. Ο ντραπέ ώμος είναι η νέα τάση και είδαμε να στηρίζουν το λουκ και η Στέισι Κίμπλερ του Κλούνεϊ και η Μίσι Πάιλ και η Κέιτ Μάρα με τουαλέτα ''Jack Guisso Couture''.
Βάλε το μαύρο το φουστάνι!
Κι όχι ένα απλό Little black dress. Τόλμησε μαύρη βελούδινη τουαλέτα όπως η Αντζελίνα ή μαύρη τουαλέτα γεμάτη πούλιες όπως η Ρόουζ Μπερν. Εναλλακτικά, hot είναι και ο συνδυασμός του μαύρου με το χρυσό όπως το τίμησε με τουαλέτα '' Alexander McQueen'' η Τζέσικα Τσαστέιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου